Hlavní obsah

Nová DVD: Donšajni, Rivalové a Závod s časem

Právo, Věra Míšková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Prostopášná komedie Jiřího Menzela se jmenuje Donšajni. Skutečný příběh Nikiho Laudy a jeho letitého soupeře Jamese Hunta nabízí film Rivalové. Po unesené manželce pátrá ve filmu Závod s časem Ethan Hawke.

Foto: Ondřej Lazar Krynek, Novinky

Nová DVD

Článek

Donšajni

Nová DVD

Režisér Jiří Menzel se po sedmi letech vrací na plátna kin s prostopášnou komedií o vášni k životu, hudbě a k ženám. Komedie Donšajni odhalí divákům svět opery zbavený pozlátka a přinese příběh o lásce a zklamání, o hudbě a milování a o celoživotní slabosti pro operní pěvkyně.

Donšajni, ČR 2013, komedie, 109 min., režie: Jiří Menzel, hrají: Jan Hartl, Libuše Šafránková, Martin Huba, Jiřina Jirásková, Ivana Chýlková, Marie Málková a další.

Rivalové

Nová DVD

Na okruzích formule 1 soupeří dva odvěcí rivalové. James Hunt je neřízená střela, neodolatelný playboy a brilantní řidič. Niki Lauda je dokonalý profesionál, vždy precizní a disciplinovaný. Příběh dvou pilotů, kteří jsou soky nejen na okruzích, ale také ve skutečném životě. Přestože jsou soupeři, jsou také jeden pro druhého inspirací. Titul mistra světa ovšem může získat jen jeden…

Rivalové, Německo/USA/VB 2013, životopisné drama, 123 min. režie: Ron Howard, hrají: Daniel Brühl, Chris Hemsworth, Alexandra Maria Lara, Olivia Wilde, Natalie Dormer a další.

Závod s časem

Nová DVD

Hodiny tikají, když bývalý řidič závodního vozu Brent Magna uhání po ulicích Bulharska zachránit svoji unesenou ženu. Uvnitř Fordu Shelby GT500 Super Snake poslouchá zoufalý Brent anonymní hlas, který přichází přes reproduktor a dává jemu a jeho náhodné spolujezdkyni úkoly.

Závod s časem, USA 2013, akční, 86 min., režie: Courtney Solomon, hrají: Ethan Hawke, Selena Gomezová, Jon Voight, Rebecca Budigová, Paul Freeman a další.

Může se Vám hodit na službě Firmy.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám