Hlavní obsah

Justin Timberlake poprvé v Česku

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Americký zpěvák a herec Justin Timberlake oznámil, že poprvé vystoupí v Česku. Třetího června má přijet do pražské O2 Areny.

Foto: Live Nation

Justin Timberlake

Článek

Populární Timberlake se úspěšně pohybuje v oblasti současného mainstreamového R a jeho desky The 20/20 Experience a The 20/20 Experience – 2 of 2 byly slušně přijaty i kritikou.

První z nich se stala nejúspěšnějším mužským albovým debutem za posledních pět let a nejprodávanějším digitálním debutem v historii Spojených států. Obsadila první místo jak v Top 200 (3 týdny), tak v R hitparádě (10 týdnů).

Foto: Michelle Siu, Reuters

Justin Timberlake

Jen v prvním týdnu vydání alba všech jeho 10 skladeb bodovalo v žebříčku digitálních skladeb a pouze v USA se jich prodalo více než sedm miliónů.

Vstupenky na pražský koncert budou v prodeji od pátku 13. prosince od 10 hodin ve sběrnách Sazka v cenách 1590 až 2590 korun. Členové fanklubu The Tennessee Kids (# TNKids ) budou mít přístup k předprodeji již 9. prosince. Ve fanklubu se lze zaregistrovat.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám