Hlavní obsah

Ve StarDance skončil Ondřej Brzobohatý

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V pátém večeru taneční soutěže StarDance vypadl v sobotu herec a hudebník Ondřej Brzobohatý s tanečnicí Evou Krejčířovou. Nic na tom nezměnilo hodnocení poroty, která sambu v podání tohoto páru ocenila 33 body.

Foto: Petr Hloušek, Právo

Eva Krejčířová a Ondřej Brzobohatý při zkoušce

Článek

Brzobohatý po vyřazení s úsměvem apeloval na diváky, kteří mu posílali hlasy, aby je v příštím kolem věnovali jeho partnerce Taťáně Kuchařové. Ta spolu s tanečníkem Janem Onderem získala za sambu vůbec nejvíce bodů ze všech párů - 35.

Foto: Petr Hloušek, Právo

Taťána Kuchařová a Jan Onder

Kladně porota hodnotila i vystoupení hudebníka Matěje Rupperta s Alicí Stodůlkovou, kteří za sambu obdrželi 34 bodů. Ruppert, který tančil jako poslední, si od moderátora Marka Ebena vysloužil přídomek „borec nakonec“.

Foto: Petr Hloušek, Právo

Alice Stodůlková a Matěj Ruppert

Shodných 24 bodů získali od poroty diskař Imrich Bugár s Jitkou Schorfovou a herečka Anna Polívková s Michalem Kurtišem. O Bugárovi Eben prohlásil, že je „nejněžnějším podplukovníkem pražské Dukly”.

Foto: Petr Hloušek, Právo

Jitka Šorfová a Imrich Bugár

V doplňkové salse, kterou tančily všechny páry současně, zaujal porotu nejvíc právě Brzobohatý před Ruppertem. Vítězný pár získal dva body, druhý jeden. Body se tak vyrovnaly a oba spolu se svými partnerkami dorovnali zisk do té doby vedoucí Kuchařové. Konečné slovo však jako vždy měli diváci.

Foto: Petr Hloušek, Právo

V sobotu 30. listopadu 2013 vysílala Česká televize další kolo taneční soutěže StarDance. Na snímku Anna Polívková a Michal Kurtiš

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám