Hlavní obsah

Jako z Cimrmana. Bridget Jonesová obsahuje 40 stránek z jiné knihy

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

První britští čtenáři knihy Bridget Jones: Mad About the Boy se nestačili divit, když se z eskapád popletené Bridget Jonesové dostali do memoárů třiasedmdesátiletého herce Davida Jasona My Life. Knihy vycházely ve stejný den a nějak se to popletlo.

Foto: Universal

Bridget Jonesová

Článek

„Tiskaři měli ‚bridgetovskou‘ chvilku,“ omluvilo kuriózní trapas vydavatelství Vintage. Špatné výtisky se svážejí zpět a čtenáři samozřejmě dostanou nové.

„Objevila se tisková chyba, výtisky z jednoho dne poskytly čtenářům náhodnou ochutnávku z autobiografie Davida Jasona.“

Kniha Bridget Jones: Mad About the Boy má být posledním dílem příhod nešťastné Bridget. Hrdinka už má za sebou oslavu padesátky, muž jí zemře a zůstane s dětmi sama. Nebyla by to ale Bridget, kdyby nezačala lovit nového partnera. Podle některých ohlasů je kniha ale přece jen vážnější než první díly.

České vydání oblíbeného titulu je teprve v jednání. Velmi pravděpodobně se brzy dočkáme i filmové verze, protože podle předchozích dílů byly natočeny dva úspěšné filmy Deník Bridget Jonesové a Bridget Jonesová: S rozumem v koncích. Třetí film Bridget Jones’s Baby by se měl objevit v kinech v roce 2015 a opět v něm bude hrát Renée Zellwegerová.

Reklama

Výběr článků

Načítám