Hlavní obsah

Nová DVD: Rychle a zběsile 6, Jak ukrást Venuši, Hugo a jeho velký objev a další

Právo, Věra Míšková

Akční krimi thriller Rychle a zběsile 6 je zatím poslední v řadě filmů s Vinem Dieselem v hlavní roli. Krimikomedie Jak ukrást Venuši patří k nejslavnějším filmům Audrey Hepburnové. Martin Scorsese natočil poctu kinematografii ve snímku Hugo a jeho velký objev. Kriminální drama L.A. Přísně tajné je adaptací románu Jamese Ellroye.

Foto: Ondřej Lazar Krynek, Novinky

Nová DVD 39. týden

Článek

Rychle a zběsile 6

Nová DVD

Když někdo v Moskvě napadne ruský vojenský konvoj, agent Hobbs míří za Dominicem Torettem, který jediný mu dokáže pomoci najít útočníky. Toretto souhlasí až poté, co zjistí, že Letty je naživu, a navíc pracuje pro Hobbsova úhlavního nepřítele, elitního žoldáka, který kolem sebe soustředí ty nejlepší z oboru. Toretto nezůstává pozadu a společně s Brianem O´Connerem a celým původním týmem pronásledují Shawa s jeho bandou napříč Evropou.

Rychle a zběsile 6, USA 2013, akční krimi thriller, 125 min., režie: Justin Lin, hrají: Vin Diesel, Paul Walker, Dwayne Johnson, Tyrese Gibson, Jordana Brewster, Michelle Rodriguez a další.

Jak ukrást Venuši

Nová DVD

Nezapomenutelná filmová komedie s Audrey Hepburnovou v hlavní roli. Legendární sběratel umění, jeho krásná dcera, velešikovný padělatel obrazů a zloděj, který není tím, čím se zdá, a kde se všechno točí kolem sošky Celliniho Venuše.

Jak ukrást venuši: USA 1966, krimikomedie, 120 min., režie: William Wyler, hrají: Audrey Hepburnová, Peter O'Toole, Eli Wallach, Hugh Griffith, Charles Boyer a další.

Hugo a jeho velký objev

Nová DVD

Hugův otec po sobě zanechal tajemství a bystrý a vynalézavý chlapec by k němu rád našel klíč. Když se Hugovi podaří záhadu rozluštit, vydá se na pouť plnou proměn. Cesta ho zavede na bezpečné a láskyplné místo, kde se bude cítit doma.

Hugo a jeho velký objev, USA 2011, rodinný, fantasy, 121 min., režie: Martin Scorsese, hrají: Asa Butterfield, Ben Kingsley, Sacha Baron Cohen, Chloë Grace Moretz, Helen McCroryová, Jude Law, Christopher Lee a další.

L.A. přísně tajné

Nová DVD

Tři policisté, luxusní prostitutka, tajemný milionář, bulvární novinář a vrchní detektiv jsou hlavními pilíři zápletky překypující tajemstvím, ctižádostí, vášní a humorem. Film získal v roce 1997 Oscara za nejlepší adaptovaný scénář a Kim Basingerové vynesl zlatou sošku za nejlepší ženský herecký výkon ve vedlejší roli.

L.A. přísně tajné, USA 1997, kriminální drama, 133 min., režie: Curtis Hanson, hrají: Kevin Spacey, Russell Crowe, Guy Pearce, James Cromwell, Kim Basingerová, Danny DeVito, David Strathairn a další.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám