Hlavní obsah

The Wall se stěhuje do O2 areny

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Koncertní show Rogera Waterse The Wall (7. srpna) se stěhuje z pražské Synot Tip areny do O2 areny z technických důvodů.

Foto: EMI

Roger Waters

Článek

„Důvodem přesunutí koncertu je především fakt, že představení The Wall je nutno uskutečnit celé za naprosté tmy. Vzhledem k tomu, že v Praze je stanoven noční klid již na 22. hodinu, nebylo by možné toto představení v nejvyšší kvalitě odehrát,“ sdělil Petr Novák z pořádající agentury.

Vzhledem k přesunu do pražské O2 areny, jejíž kapacita je výrazněn nižší, je koncert v podstatě vyprodán. Poslední vstupenky budou do prodeje uvolněny 11. června (síť Sazka Ticket).

„Vstupenky do sektorů k stání a stání u pódia zůstávají v platnosti. Vstupenky v kategoriích gold a platinum, které byly prodány na určitá místa, je nutné vyměnit za nové, aby měl zákazník adekvátní sedadla i v novém místě konání,“ dodal.

Lístky se dají vyměnit v O2 areně od 11. června nebo je možné zaslat je poštou na adresu Sazka Ticket (pouze do 19. 7.) s vyzvednutím vstupenek na pokladnách O2 areny v den konání akce. Zákazník, který si přijde vyměnit vstupenky na pokladny O2 areny, si bude moci vybrat konkrétní místa.

Pro výměnu bude použita pokladna 15 u vstupu číslo 10, pokladny jsou otevřeny v pracovní dny od 13.00 do 18.00 hod. Adresa Sazka Ticket: M. Petrová, K Žižkovu 851, 190 93 Praha 9 (s udáním jména zákazníka spolu s e-mailem a telefonem). U pokladny je nutné mít doklad totožnosti.

Reklama

Výběr článků

Načítám