Hlavní obsah

EXKLUZIVNĚ: Trailer k nové komedii Revival s Krobotem a Polívkou

Novinky uvádějí exkluzivně trailer k nové komedii Alice Nellis Revival. Bolek Polívka, Miroslav Krobot, Karel Heřmánek a Marián Geišberg hrají v Revivalu kamarády, jejichž rocková skupina se rozpadla v roce 1972, a kteří se rozhodli pokusit o její velkolepý comeback.

Trailer k filmu RevivalVideo: Bontonfilm CZ

 
Článek

Ve středu dění není jen návrat kapely na pódia a s tím spojená zábava, ale i život všech jejích členů. V dalších rolích Revivalu se představí Zuzana Bydžovská, Vojta Dyk, Jenovéfa Boková nebo Richard Genzer.

„Revival je komedie o rokenrolu a o jednom podvodu, který báječně vyšel tím, že se vůbec nepovedl,“ řekla režisérka Alice Nellis.

Smoke, to byli čeští Rolling Stones. Za nejasných okolností se ale v roce 1972 rozpadli a každý ze čtyř bývalých muzikantů se s údělem rockera ve výslužbě vyrovnal po svém. Každý z nich má svůj život a svůj vlastní příběh. A taky jejich pohnutky k oživení kapely Smoke jsou různé - peníze, touha po ztracené slávě, touha pomoci kamarádovi, anebo se ještě jednou pořádně odvázat.

Jejich světy se potkávají a oni si začínají užívat hudby, kamarádství a života na pódiu i za ním. Nejen členy kapely, i všechny okolo ovšem čeká spousta zábavy a často překvapivých a komických situací. A také se konečně podaří rozluštit jedno velké tajemství – proč se vlastně skupina rozpadla.

Ženský film, kde hrají muži

A pokud by měl někdo pocit, že Revival je výhradně „pánská jízda“, je podle režisérky vedle: „Tohle je vlastně ženský film, ve kterém hrají samí muži,“ směje se Nellis.

Všechny písně Smoke jsou původní a přímo pro film je složil Jan Ponocný alias Cirkus Ponorka. Ve filmu si navíc i zahrál roli bubeníka se zajímavým handicapem. K filmu vychází i kniha a soundtrack.

Premiéra komedie Revival je 11. července 2013.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám