Hlavní obsah

O Marilyn Monroe vyšel nový komiks

Novinky, Stanislav Dvořák

Do obchodů v Americe přichází nový komiks o životě hollywoodské ikony Marilyn Monroe. Třiatřicetistránkové dílko se jmenuje Tribute: Marilyn Monroe.

BEZ KOMENTÁŘE: V USA vyšel komiks o životě Marilyn MonroeVideo: Reuters/Bluewater Comics

 
Článek

Podle tvůrců ilustruje její pestrý život od začátků, kdy se stěhovala z jedné pěstounské domácnosti do druhé, přes první nešťastné manželství až po vrchol slávy. Marilyn Monroe předčasně zemřela v roce 1962.

Komiks je částí série Tribute line, která se specializuje na životopisy slavných mrtvých osobností ze světa kultury a zábavy. Stojí 3,99 dolaru nebo 1,99 v případě elektronické verze, kterou lze stahovat do zařízení jako iPad, Kindle a Nook.

Shodou okolností bude v Praze brzy otevřena výstava o Marilyn Monroe. Od 30. května do 20. září bude v Jízdárně pražského hradu k vidění kolekce filmových kostýmů i věcí z osobního života slavné krásky. [celá zpráva]

Výstava Marilyn chce ukázat také dosud nepublikované fotografie, úryvky z deníků, poezie a ukázky z jejích slavných filmů.

Reklama

Související články

V Praze vystaví kolekci Marilyn Monroe

Od 30. května do 20. září bude v Jízdárně pražského hradu k vidění kolekce filmových kostýmů i věcí z osobního života slavné hollywoodské krásky Marilyn Monroe...

Výběr článků

Načítám