Hlavní obsah

Dědictví se vrací. Bohuš, Vlasta a Arnoštek začnou točit v květnu

Novinky, Stanislav Dvořák

Pokračování kultovní komedie Dědictví aneb Kurvahošigutntág se začne natáčet koncem května. Dědictví II režíruje Robert Sedláček a diváci se v něm opět setkají s Bolkem Polívkou (Bohuš), Vlastou (Dagmar Havlová) i Arnoštkem (Arnošt Goldflam).

Foto: Sapce Films

Bohuš v polích

Článek

"Na plátno se vrátí dobře známé postavy, které v čase prošly zajímavým vývojem, doznaly větších či menších charakterových změn. A samozřejmě do děje vstoupí také postavy nové. Vedle Bolka Polívky v roli Bohuše se objeví Arnošt Goldflam, Karel Heřmánek, Ivana Chýlková, Dagmar Veškrnová-Havlová, Břetislav Rychlík, Karel Roden, Marian Roden a další známí herci, chybět nebude ani Karel Gott," sdělila Simona Andělová z agentury 2media.

Producenti však neohlásili účast legendární Irenky a právníka Miroslava Donutila. Představitel pana Košťála Jozef Kroner zemřel již před lety.

V druhém díle Vlastička nežije, ale děj bude stále ovlivňovat ze záhrobí. Buranský milionář Bohuš bydlí na svém ohromném sídle a stará se o dceru (Anna Polívková) a visí na šestiletém vnukovi, jehož učí jízdě na koni. Má vlastní chov koní a považuje se za odborníka. Už sedm let nepije.

Duch Vlastičky postupně výrazně vstupuje do jeho mysli i jednání. Vlastička dávala jeho životu řád, vnutila mu kázeň. Teď je Bohuš zase sám. A smutný. Je na čase vrátit se ke kořenům…k flašce. Po sedmi letech se napije. Bláznivě se zamiluje do herečky, málem se stane filmovým producentem a majitelem zámku, málem přijde o vnuka, málem uvěří, že Vlastička pořád žije, přijde o několik miliónů, rozbije v přímém přenosu finále soutěže Hvězdy tančí...

Natáčet se bude až do srpna v okolí Prahy a Brna. Premiéra se předpokládá v únoru příštího roku.

Reklama

Výběr článků

Načítám