Hlavní obsah

3D verze Hvězdných válek odloženy

Novinky, Stanislav Dvořák

Premiéra 3D verzí starých dílů Hvězdných válek se jen tak konat nebude. Fanoušci si budou muset počkat pár let, protože filmaři se teď soustředí na nový díl v režii J. J. Abramse.

Foto: starwars.com

Hvězdné války

Článek

Lucasfilm potvrdil, že epizody 2 a 3 jdou zatím k ledu. Režisér J. J. Abrams teď připravuje nový film, o kterém ještě nedávno tvrdil, že jej nezajímá. Ten by se měl dostat do kin v roce 2015, což znamená, že 3D verze musejí počkat minimálně také do roku 2015 nebo 2016. Epizoda 1 byla ve 3D verzi vydána minulý rok a vydělala za první víkend 22 miliónů dolarů.

Spekulace o tom, kdo bude nové Hvězdné války natáčet, bujely od chvíle, kdy společnost Disney koupila Lucasfilm za 40,5 miliardy dolarů. Uvažovalo se prý o Benu Affleckovi, Guillermovi del Toro, Stevenu Spielbergovi, Quentinu Tarantinovi a také o Abramsovi.

Abrams se prý považuje za velkého fanouška Star Wars. Nyní připravuje svůj druhý film ze série Star Trek, který půjde do kin v květnu. Současně se chystá na film o dopujícím cyklistovi Lanci Armstrongovi.

Ford by se možná vrátil 

Americký herec Harrison Ford loni prohlásil, že by si zopakoval roli Hana Sola v nových Hvězdných válkách. Touto rolí se Ford před desítkami let proslavil. Ačkoliv je Ford "této myšlence otevřen", neznamená to, že ve filmu skutečně bude hrát. Zatím nemá žádnou smlouvu a snímek se ještě nenatáčí.

Herec má také několik podmínek, chce se po přečtení scénáře sejít s režisérem a chtěl by pro svou postavu "dobrou scénu smrti". A samozřejmě by žádal také pořádně mastnou sumu.

Reklama

Výběr článků

Načítám