Hlavní obsah

TV tipy + chyby: Harry Potter, Prime a Povodeň s Morganem Freemanem

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

O víkendu čeká televizní diváky několik slušných filmů. Zejména v sobotu by měli zkusit úsměvný Prime s Meryl Streepovou, dále je tu Povodeň pro akčně orientované a také Harry Potter. Filmoví fanoušci našli v pátém filmovém pokračování Harry Pottera více než stovku chyb a nelogičností. Ty největší jsme pro vás vybrali a můžete si je prohlédnout ve videu.

Článek

Manéž Bolka Polívky

Tradiční Manéž již po šestačtyřicáté. Tentokrát s Bolkem Polívkou vystoupí Pavel Liška, komik Lukáš Pavlásek nebo Surbeck Brothres - mistři světa ve stepu bratři Costel a Dorel Surbeckovi a Okouzlující ženské pěvecké tělísko.

Sobota 20.00 ČT1

Povodeň

Zručně natočený thriller Povodeň vznikl v roce 1997. Malé americké městečko evakuují kvůli povodni a členové eskorty převážející hotovost z banky uvíznou na zaplavené silnici. Banda vedená Jimem (Morgan Freeman) chce využít zmatku a ukrást peníze, jenže nepočítají s odvahou mladého policisty (Christian Slater), který jim je nechce jen tak nechat.

Sobota 21.15 ČT1

Prime

Nadprůměrná romantická komedie z USA? Zdá se to nemožné, ale existuje. V roce 2005 jí natočil B. Younger s Meryl Streepovou a Umou Thurmanovou.

Třiadvacetiletý Dave se seznámí se sedmatřicetiletou fotografkou Rafi a začnou spolu chodit. Rafi se cítí nejistě vzhledem ke svému věku a s novým vztahem se svěří psycholožce Lise. Ta ji povzbuzuje, ať si užívá, dokud nezjistí, kdo je ve skutečnosti její milenec...

Sobota 20.00 Nova Cinema

Harry Potter a Fénixův řád

Dobrodružnou pohádku ze série o Harrym Potterovi natočil v roce 2007 americko-britský tým. Hlavní hvězdou je jako vždy Daniel Radcliffe v roli Harryho, sekundují mu Ruppert Grint a Emma Watsonová. Pán Zla musí před ovládnutím světa získat jeden artefakt a v cestě k definitivní moci mu stojí Harry.

Sobota 20.00 Nova

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám