Hlavní obsah

Český bigbít slaví 50 let v O2 areně

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Olympic, Vladimír Mišík, Radim Hladík, Tři sestry a spousta dalších legend oslaví padesáté narozeniny českého bigbítu 14. října v pražské O2 Aréně.

Článek

„Jde na české poměry o naprosto výjimečnou událost. Několik desítek rockerů vystoupí pod jednou střechou O2 areny a více než čtyři hodiny budou společně s diváky slavit půl století bigbítu v Česku.

Fanoušky čeká několik desítek pecek, které psaly dějiny bigbítu u nás. Samozřejmě nebude chybět Slunečný hrob v podání Vladimíra Mišíka, Želva od Olympiku, Mám jednu ruku dlouhou od Buty nebo třeba Zelená od Tří sester,“ říká tiskový mluvčí Bestsport a.s. Jan Tuna.

Show zahájí Pavel Sedláček se skupinou Cadillac a s hosty Karlem Kahovcem a Petrem Vondráčkem, kteří zahrají nejslavnější klasické rock'n'rolly. Na pódiu se pak budou střídat Olympic, Blue Effect, Matadors, Progres 2, Citron, Jasná Páka, Buty, Tři sestry nebo Nightwork.

Vstupenky v ceně od 590 Kč jsou k dostání na všech terminálech Sazka.

Reklama

Výběr článků

Načítám