Hlavní obsah

Martin Michal: Gott chce pomoci Kubišové? Laciná reklama

– Praha
Právo, jaš

Manžel a manažer Heleny Vondráčkové Martin Michal obvinil Karla Gotta, že si dělá lacinou bulvární reklamu. Kritizoval jeho plán finančně pomoci zpěvačce Martě Kubišové v případě, že by prohrála soudní spor o náhradu 1,3 miliónu korun za neuskutečněné turné skupiny Golden Kids.

Článek

Podle čtvrtečního Blesku nabídl Gott Kubišové finanční pomoc, bude-li to nutné. „Já pevně věřím tomu, že Helena tu žalobu stáhne. Mýtus by se lidem neměl brát, Helena s Martou by se měly dohodnout cestou civilní,“ dodal.

„S Karlem jsem zatím osobně nemluvila, ale ráno mně volali lidi a říkali mi, že můžu být v klidu, že mi pomůže. Nemyslím si, že je to od něho něco vypočítavého. Určitě by mi pomohl. Kdybych ale soud prohrála, obrátila bych se nejdřív na ředitele Divadla Ungelt Milana Heina, svého dobrého kamaráda,“ řekla Právu Kubišová.

Podle Michala ale Karel Gott zcela neúnosně zasahuje do sporu dvou právních subjektů, ke kterému nemá vztah a není v něm zainteresovaný. „Považuji to z jeho strany za nešťastné a v demokracii za nedůstojné. Podle mě si dělá lacinou reklamu přes bulvár,“ řekl.

Michal: ve sporu budeme pokračovat

Odvoláním ve sporu Kubišové a Michalovou agenturou MM Praha se bude v pondělí zabývat Vrchní soud v Praze. Loni v listopadu soud zamítl žalobu agentury, v níž Michal požadoval náhradu 1,3 mil. Kč za neuskutečněné turné Golden Kids, na kterém Kubišová zrušila účast.

Michal Právu potvrdil, že jeho strana bude v soudním sporu pokračovat. To i přes otevřený dopis, který Vondráčkové v pondělí zaslaly některé osobnosti českého veřejného a kulturního života, vyzvaly ji v něm, aby zvážila své soudní spory s Kubišovou. [celá zpráva]

„Udělali jsme všechno pro to, aby k soudu nedošlo, ovšem vždycky nám bylo odpovědí arogantní chování a lži,“ řekl Právu Michal.

Podle Michala se kauza, která v posledních dnech pronikla na veřejnost kvůli otevřenému dopisu osobností, do zájmu o Helenu Vondráčkovou nijak negativně nepromítla.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám