Hlavní obsah

Aerosmith: Problémy završil pád z pódia jednoho člena kapely

Právo, jaš

Americká skupina Aerosmith je v současné době na severoamerickém turné a zdá se, že mezilidské problémy, které má již od loňského roku, nadále pokračují.

Foto: Petr Hloušek, Právo

Steven Tyler při koncertu v červenci v Praze.

Článek

V úterý došlo na pódiu v kanadském Torontu k incidentu, kdy zpěvák Steven Tyler nejprve během jedné skladby vrazil do kytaristy Joe Perryho a ten jej vzápětí shodil ze scény.

Tyler dopadl naštěstí na nohy a nezranil se, ovšem do mikrofonu poté řekl, že něco takového se už nikdy nebude opakovat. Podle návštěvníků koncertu to znělo jako výhrůžka směrem k ostatním členům kapely.

Druhý den se ale v Torontu šířily zvěsti, že to, co se stalo při vystoupení, bylo jen provokativní divadélko pro diváky a média. Incident přitom mohl být důsledkem toho, že Tyler údajně již podepsal smlouvu na porotcování v desáté sérii vyhledávací televizní soutěže American Idol.

V rozhovoru pro americký deník The Star-Ledger to řekl baskytarista Aerosmith Tom Hamilton. „Steven bude dělat American Idol. Žije jednoznačně proto, aby byl vždy před publikem. Lidé, kteří ho dobře znají, vědí, jak umí být vtipný a zábavný. Nevím, jestli pro něj bude American Idol dost rock’n’rollový, nicméně pro milióny lidí to bude možnost vidět jinou stránku Stevena Tylera.“

Joe Perry minulý týden prohlásil, že z porotcovského záměru Tylera není nadšený. Současně dodal, že je přesvědčen o tom, že by Aerosmith měli natočit novou desku.

Reklama

Související témata:

Související články

Festival Pod parou nabízí punkové hvězdy

Punkovými hvězdami je nabitý letošní ročník festivalu Pod parou, který ve čtvrtek odpoledne začíná v Moravské Třebové a potrvá až do soboty. Už ve čtvrtek na...

Rockové Probuzení jara na Nové scéně

Prázdninovou nabídku divadelních představení v metropoli obohatí 24. a 25. 8. (od 20.00) pozoruhodný muzikál Probuzení jara, který na Nové scéně Národního...

Výběr článků

Načítám