Hlavní obsah

Festival Okoř byl zrušen

Novinky, Stanislav Dvořák

Festival Okoř 2010 byl zrušen a podle informací pořadatele se už zřejmě nikdy konat nebude. Důvodem jsou neshody s pronajímatelem pozemků.

Článek

Hudební festival na hradě Okoř nedaleko Prahy patřil k malým až středně velkým akcím a vystupovaly tam převážně české rockové a popové skupiny.

"Jako dlouholetá pořadatelka 11 ročníků hudebního Festivalu Okoř se omlouvám všem věrným i případným novým návštěvníkům této srpnové hudební akce a zároveň se omlouvám všem skupinám a interpretům kteří s účastí na letošním festivalu počítali," uvedla šéfka festivalu Hana Petřinová.

"Bohužel jsem nucena letošní ročník zrušit a konstatovat, že pod hradem Okoř pravděpodobně nebude ani žádné příště. Je mi to velice líto, ale stala jsem se obětí nekalého podnikatelského jednání zástupce majitele části pozemků v podhradí Okoře a přes usilovné jednání jsem neustále tlačena do neúnosných smluvních podmínek a částka požadovaná za pronájem části louky, která se neustále zvyšuje, se stává zcela nemorálním požadavkem," tvrdí Petřinová.

Zakoupené vstupenky lze vrátit v předprodejích, kde byly pořízeny.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám