Hlavní obsah

Nová CD - Kylie Minogueová, Enrique Iglesias i Big Boi

Jako by ani nebyly prázdniny, alespoň z kvality vydávaných hudebních nosičů to není znát. Vychází nová deska popové zpěvačky Kylie Minogueové, v rytmu popu se nese i novinka Španěla Enrique Iglesiase, řady rapu zastupuje Big Boi.

Foto: Ondřej Lazar Krynek, Novinky

Nová CD

Článek

Kylie Minogueová: Aphrodite

Australanka Kylie Minogueová je nejen nejúspěšnější zpěvačkou rodného kontinentu, ale také sledovanou celebritou. Kromě úspěšné kariéry má za sebou i vyhraný boj s rakovinou.

Na nové desce Aphrodite spolupracovala s osvědčenými producenty a skladateli, jako jsou například Stuart Price, disco-freak Calvin Harris, Nerina Pallot nebo Tim Rice-Oxley, člen populárních Keane. Nahrávka bude navazovat na předchozí album X z roku 2007, odpovídá tomu ostatně i seznam producentů. Můžeme se těšit na elektropopovou muziku zasazenou do kontextu aktuálního dění. Prvním singlem bude píseň All The Lovers.

EMI/Virgin

Enrique Iglesias: Euphoria

Z rádií známý singl I Like It představuje deváté album Španěla Enriqua Iglesiase, které se jmenuje Euphoria. Lionel Richie a Pitbull, kteří pilotnímu singlu vypomohli svými vokály, jsou totiž jen střípkem z hostů, které deska nabídne. Fanoušci tohoto krasavce se mohou těšit na výjimečné kolaborace s Akonem, Nicole Scherzinger z Pussycat Dolls, latinskou superstar Juanem Luis Guerrou nebo reggaetonským duem z Puerto Rica, které si říká Wisin and Yandel.

Sám Enrique je z novinky nadšený: “Nikdy jsem si práci na desce nevychutnával tolik, jako tentokrát. Dotkl jsem se tolika různých hudebních stylů a bylo to pro mě velmi zajímavé experimentovat na nových teritoriích.“

EMI/Virgin

Big Boi: Sir Lucious Left Foot: The Son of Chico Dusty

Antwan André Patton aka Big Boi je veřejnosti znám především jakožto polovina úspěšného dua Outkast. Už nějakou dobu se ale mluví i o jeho sólovém albu, které se pod názvem Sir Lucious Left Foot: The Son of Chico Dusty právě stalo skutečností. V rádiích novinku předznamenal singl Shutterbugg.

Big Boi na novém albu pracoval téměř čtyři roky, prakticky od doby, kdy Outkast vydali poslední album Idlewild. Na pomoc si vzal přední kolegy z hudební branže, mezi kterými nechybí kolega z jeho domovské kapely André 3000, dále pak Jamie Foxx, Too $hort, nebo George Clinton.

Universal Music

Drake: Thank Me Later

Drake je umělecká přezdívka třiadvacetiletého Kanaďana Aubrey Grahama, který se proslavil jako herec v televizním seriálu. Opravdové slávy se dočkal až s vydáním své rapové mixtape nahrávky So Far Gone v roce 2009.

Jeho debutové album Thank Me Later vyšlo ve Spojených státech již před několika týdny a okamžitě se vyhouplo do čela hitparády. Stalo se tak zřejmě i proto, že Drake nic neponechal náhodě. Obklopil se totiž zručnými osobnostmi zvučných jmen jako jsou Kanye West a Lil Wayne.

Universal Music

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám