Hlavní obsah

Prima a slovenská Joj budou vysílat známou soutěž talentů

Právo, jp

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Televize Prima a slovenská televize JOJ uvedou celosvětově ostřílenou a v zahraničí úspěšnou talentovou show Got talent v české verzi s názvem Česko Slovensko má talent. Vítěz si odnese šek na sto tisíc eur (v přepočtu více než 2,5 miliónu Kč).

Foto: Prima, Novinky

Článek

O show měla zájem údajně i Nova a slovenská Markíza, talenty však nakonec budou hledat jejich konkurenční televize.

Soutěž, jejíž licenční práva vlastní společnost Fremantle Media, začne v obou televizích na podzim. Do show se může přihlásit každý, kdo je přesvědčený, že má na výjimečný talent.

Zahraničními vítězi se stal například břichomluvec Terry Fator nebo amatérská taneční skupina Diversity, ve které tančí nejen dospělí, ale i malé děti. Velký úspěch zaznamenávají i domácí mazlíčci. Velkou Británii v roce 2008 nadchla Kate a její border kolie Gin.

Got Talent právě ve Velké Británii katapultoval v roce 2009 nezaměstnanou venkovanku Susan Boyle, video s jejím famózním zpěvem obletělo svět. Věk, pohlaví, vzhled, výška, váha – nic takového v této soutěži nemusí hrát roli a být kritériem.

Obě televize spouštějí castingové výzvy. Zájemci se mohou hlásit buď na www.csmatalent.tv, nebo poslat poštou formulář, případně na telefonu +420 221 489 221, kde zájemci pouze zanechají kontakt a také typ talentu, a produkce pořadu je bude kontaktovat.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám