Hlavní obsah

Navigators křtí desku My Place v Lucerna Music Baru

Novinky, Stanislav Dvořák

Před třemi lety převrátili českou funkovou scénu naruby svým debutem a ve čtvrtek nastoupí do Lucerna Music Baru s druhým albem My Place. Řeč je o Navigators, muzikantsky mimořádně vyspělé české R & B partičce, která své desky nahrává zásadně v Americe a taky tak zní.

Článek

Zvukový mistr Tom Coyne (pracoval na deskách Joss Stone, Sade, Beyoncé, Michaela Jacksona a mnoha jiných) se podílel na vzniku My Place, stejně jako na debutu Navigators Sky Travellin’. Videoklip My Place, který natočil mladý režisér Pavel Fuksa, je velmi populární na internetu a do vysílání jej zařadila kromě Musiq1 a Óčka také německá internetová hudební televize tape.tv. Druhý klip Do Something (režie Allan Šubert) bude představen na křtu 29. dubna v pražském Lucerna Music Baru a v roli kmotra se zúčastní i Roman Holý.

Navigators hrají precizní směs soulu, funku a hip-hopu s jazzovými výlety kláves a dechové sekce. Připomínají zahraniční kapely typu Fun Lovin Criminals, Galliano či Jamiroquai.

Na nové desce se podílel jako host hráč na hammondky Ondřej Pivec, prvotřídní kontrabasista Josef Fečo a smyčcový kvartet, pro nějž připravil aranže Viliam Béreš z Toxique.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám