Hlavní obsah

Nova bude vysílat nezvyklý publicistický seriál Vizita

Právo, Jana Perglerová

Publicistický pořad s dokumentárními prvky nazvaný Vizita, který by divák čekal spíše v České televizi, je nezvyklou premiérou mezi jarními novinkami komerční TV Nova.

Foto: Profimedia.cz

Seriál bude seznamovat s příběhy českých pacientů stižených různými vážnými chorobami a proces jejich léčby unikátními lékařskými postupy.

Článek

Diváci ho uvidí poprvé ve středu 3. března od 22 hodin. Seriál bude seznamovat s příběhy českých pacientů stižených různými vážnými chorobami a proces jejich léčby unikátními lékařskými postupy. Prostřednictvím 3D technologie v něm lze nahlédnout do lidského těla, vidět lékařům přímo pod ruce, seznámit se se špičkovým zařízením klinik a poznat nejuznávanější české lékařské kapacity.

Jarní vysílací schéma Novy nabídne pátou řadu Pojišťovny štěstí (od neděle 7. března), další řadu Ordinace v růžové zahradě, nové díly seriálů Comeback a Ulice. V úterý 2. března od 22.15 uvede Nova rozhovor s prezidentem Václavem Klausem nazvaný Rok Václava Klause. Otázky hlavě státu položí Markéta Fialová. Nova Sport nabídne Ligu mistrů a zápasy KHL.

Česká MTV na kabelové síti

Od března má být česká MTV zařazena i do kabelových sítí společnosti UPC. Zda se konečně objeví i na satelitu UPC Direct, o tom se vedou jednání.

Podle informací Práva by mohla česká MTV na tomto satelitu být od května, ale spíše začne až po letních prázdninách. Na české MTV se počítá každou středu s vysíláním populární reality show Osbournovi.

Z filmů se mohou diváci Novy těšit na komedie Jana Hřebejka U mě dobrý a Nestyda, snímek František je děvkař a ze zahraničních například Hudbu složil, slova napsal nebo další díl ságy Harry Potter: Fénixův řád.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám