Hlavní obsah

Scarlett Johanssonová debutovala v divadle a sklidila nadšené kritiky

Novinky, Stanislav Dvořák

Hollywoodská star Scarlett Johanssonová se rozhodla zpestřit si kariéru v divadelní hře Pohled z mostu Arthura Millera, uváděné na Broadwayi. Překvapila nemilosrdné americké divadelní kritiky, kteří uznali, že krásná filmová hvězdička opravdu umí hrát.

Foto: Jessica Rinaldi , Reuters

Scarlett Johanssonová v divadelní hře Pohled z mostu

Článek

Přestože divadelní kritika obvykle hollywoodské hvězdy nesnáší a jejich nefilmové pokusy často rozcupuje, tentokrát recenze převážně chválily.

Např. list New York Times napsal, že "v posledních letech byla jeviště na Broadwayi zaneřáděna mdlými výkony zářivých filmových hvězd", ale Scarlett Johanssonovou považuje za výjimku. Herečka se prý "proměnila ve svou postavu tak důkladně, že úplně zmizela svatozář celebrity".

Washington Post dodává: "Scarlett Johanssonová předvedla překvapující výkon, má na víc, než jen spolupracovat s hvězdnými herci zvedajícími obočí." Postavě Catherine dala jímavou nevinnost a prý nás "donutí uvěřit v rozechvění dospívající dívky, když si uvědomuje přitažlivost Eddieho".

Recenzentce USA Today se líbí, jak Scarlett hovoří s brooklynským akcentem a hru považuje za "okouzlující broadwayský debut".

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám