Hlavní obsah

U2 a Jay-Z nahráli píseň pro Haiti

Britská rocková skupina U2, rapper Jay-Z a producent Swizz Beatz nahráli minulý týden společně píseň, kterou chtějí přispět ke shromažďování peněz pro oběti zemětřesení na Haiti. Informoval o tom kytarista skupiny U2 The Edge v rozhlasové stanici 2FM.

Foto: Profimedia.cz

Nahrávku nové písně oznámil člen skupiny U2 The Edge

Článek

The Edge řekl, že Bonovi o víkendu telefonoval producent Swizz a řekl mu, že on a Jay-Z chtějí něco udělat pro Haiti. "Tak jsme se další noc sešli, napsali píseň, nahráli ji a poslali jsme jim ji," řekl The Edge.

Foto: Profimedia.cz

Rapper Jay-Z během vystoupení

Swizz Beatz potvrdil tento projekt na své stránce internetové sítě Twitter. "Já, Bono, Hova (přezdívka pro Jay-Z) chceme něco udělat pro Haiti. Pracuji na něčem úžasném pro Haiti. Potřebují nás."

Charitativní koncert

The Edge, zpěvák U2 Bono a Jay-Z mají v pátek vystoupit spolu s Rihannou v Londýně na charitativní akci Naděje pro Haiti. Není ale zatím jasné, zda nová píseň zazní poprvé právě na této akci. Do programu pro Haiti se zapojí i řada dalších umělců, například v Londýně vystoupí Coldplay.

V Los Angeles zase Kid Rock, Sheryl Crowová a Keith Urban, v New Yorku, kde bude pořad moderovat Wyclef Jean - rodák z Haiti, zazpívají Sting, Mary J Blige, Shakira a Bruce Springsteen.

Výtěžek charitativní akce pro Haiti chtějí pořadatelé odeslat na konta nadace Wyclefa Jeana "Yele", Dětského fondu OSN, Červeného kříže a dalších humanitárních organizací. Pořad bude živě vysílán v noci z pátku na sobotu SEČ. V Británii ho bude vysílat televize MTV, v USA ho budou bez reklam vysílat stanice NBC, ABC a CBS.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám