Hlavní obsah

Skupinu Skyline v Praze doprovodí Grove i část Yellow Sisters

Novinky, Karolina Zarzycká

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Koncert skupiny Skyline, naplánovaný na 15. prosince do pražského Lucerna Music Baru, bude obohacen o projekt Grove a Báru Vaculíkovou z dívčího uskupení Yellow Sisters.

Článek

Grove je jednočlenný projekt z Prahy, jenž se věnuje skládání muziky už od roku 1996. Jako jeden z mála u nás se věnuje klasickému breakovému zvuku s mírným progressive a funky nádechem. Nejviditelnější zářez má zatím skrze rádio Wave, kde úspěšně táhl se skladbou Warriors, kterou nazpívala Klára Nemravová.

V poslední době se Grove angažuje také v projektu Los Dodos (Grove vs. Dj Brada).

Vystoupení se skládá z vlastních skladeb i oblíbených věcí většinou od breakbeatových producentů. Vlastní skladby v poslední době vznikají i za spolupráce zpěvačky Báry Vaculíkové z Yellow Sisters, která skupinu Grove v Lucerna Music Baru doplní vokálem. 

Vstupenky na koncert Skyline, kde Grove s Bárou Vaculíkovou vystoupí, jsou k zakoupení v sítích Ticketpro, Ticketstream a Ticketportal za 200 korun + poplatky prodejce nebo v pokladně Lucerna Music Baru bez poplatku.

Reklama

Výběr článků

Načítám