Hlavní obsah

Nová CD – Kabát, Dara Rolins i R. Kelly

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

První prosincový týden vychází záznam zářijového koncertu skupiny Kabát Po čertech velkej koncert, vánoční album Dary Rollins Šťastné a Veselé, regulérní novinkou je Untitled R. Kellyho.

Článek

Kabát: Po čertech velkej koncert

Atmosféru si nyní můžete připomenout díky záznamu, který vychází v několika edicích: 2CD, 2 DVD,  nebo obojí v kompletu v limitované edici doplněné knihou nebo Blu-Ray diskem. Záznam byl pořízen na 26 kamer v Full HD kvalitě.

EMI/Virgin

Dara Rolins: Šťastné a Veselé

Dara Rolins pojala své vánoční album  nazvané jednoduše Šťastné a Veselé ve velkém stylu. Živá nahrávka vznikla v pražském klubu SaSaZu, kam si zpěvačka pozvala čtyřicetičlenný symfonický orchestr pod taktovkou Davida Solaře. Jako hosté si na koncertech zazpívali nejen  Dařiny kolegové ze SuperStar Paľo Habera a Marta Jandová, ale i Matěj Ruppert, Tonya Graves, Dan Bárta nebo DJ Wich.

Repertoár tvoří nejen slovenská klasika v netradiční úpravě a remake slavného hitu Zvonky štastia opět nazpívaného s Karlem Gottem, ale i světové hity od George Michaela, Johna Lennona, SteveWondera, Donny Summer a dalších.

Universal Music

R. Kelly: Untitled

R Kelly je snad nejznámější americký R a soulový zpěvák a skladatel, příležitostný producent a rapper. Vydání jeho nové desky Untitled bylo o rok odloženo, kvůli úniku původní verze alba ještě pod názvem 12 Play, 4th Quarter na internet.

Novinku si produkoval převážně sám s pomocí GZA, Jazze Pha, Infinity nebo Todda Dixona. Prvním singlem alba je Number One, kterou nazpíval spolu s Keri Hilsonovou. 

Sony Music

Midi Lidi: Hastrmans, Tatrmans & Bubáks

Brněnské elektronické trio Midi Lidi připravilo druhé studiové album s názvem Hastrmans, Tatrmans & Bubáks. Výraz alba se zrcadlí v čase vydání a novinka má být na rozdíl od debutového Čekání na robota melancholičtější, temnější, ale hudebně i emotivně barevnější. Aby taky ne, podle slov kapely album vypráví o vnitřních strašidlech.

Novinka obsahuje sedmnáct novinek, z nichž některé už znají fanoušci z koncertů, také zde najdete remix skladby El Fusilado od Chumbawamby. Midi Lidi zpívají česky, ale tentokrát zazní v písních i slovenština, polština nebo angličtina.

X Production

Rasmus: Best Of 2001-2009

Finská kapela The Rasmus, která svůj celosvětový úspěch započala hitem In The Shadows, se rozhodla konečně poprvé zrekapitulovat své hudební úspěchy kompilací největších hitů Best Of 2001-2009. Kapela tím oslavuje nejen patnáct let své existence, ale završuje jím i jednu etapu své hudební pouti.

Výběrové album The Rasmus nabídne celkem sedmnáct kousků, mezi kterými samozřejmě nechybí již zmíněná průlomová skladba In The Shadows, nebo další hity jako Guilty, Sail Away, No Fear, Justify nebo Livin' In A World Without You. Pomyslnou třešničkou na dortu je nejen několik raritek, ale i zbrusu nový singl October & April, který je duetem zpěváka Lauriho Ylönena s Anettou Olzon z kapely Nightwish.

Universal Music

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám