Hlavní obsah

Slash dotočil desku, bude na ní Flea, Chris Cornell a možná i Ozzy

Novinky, Stanislav Dvořák

Jako přehlídka idolů 80. a 90. let vypadá nová deska kytaristy Slashe (ex-Guns n Roses). Poslední skladbu prý už dotočil a zbývá jen vyladit detaily. Na trhu se má objevit v roce 2010, uvedl magazín Rollingstone.

Článek

Na desce Slash & Friends se podíleli Dave Grohl (ex-Nirvana), Flea (Red Hot Chilli Peppers), Chris Cornell, Nicole Scherzingerová a spousta členů skupiny Guns n Roses.

Slashe ale zradil slavný zpívající kytarista Jack White (The White Stripes/Raconteurs/Dead Weather), který odmítl zpěv. "Nechtěl zpívat. Říkal, budu bubnovat, hrát na kytaru, ale ne zpívat. Jinak jsem získal všechny, které jsem na desku chtěl," sdělil Slash.

Slash údajně mohl na desku sehnat i Iggyho Popa, Cypress Hill, Alice Coopera a Ozzy Osbourna, ale v této chvíli není jasné, jestli tam jsou. Podle toho, co píše na Twitteru, je hrubý materiál hotov a na poslední písni zpívá Myles Kennedy. "Kompletní to bude tento měsíc," dodal kytarista.

Dvaadvacátého listopadu má vystoupit na večeru pro Los Angeles Youth Nation v sále Avalon Theater. Tam ho budou doprovázet Ozzy Osbourne, Billy Idol, Andrew Stockdale z Wolfmother a Chester Bennington z Linkin Park.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám