Hlavní obsah

Seal spojil dohromady největší hity, nové singly a živák

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Majitel jednoho z nejlepších hlasů v popu si přichystal na předvánoční trh album s největšími hity, remixy, živákem a navíc i dvěma novými písněmi. Titul je prostý - Seal: Hits.

Článek

Album u nás vyjde v 1CD verzi a dále jako 2CD Deluxe Edition. Samozřejmě na něm nechybí hity Kiss From A Rose, Killer nebo Crazy. Z posledního alba Soul je tu A Change Is Gonna Come a

It's A Man's Man's Man's World. Úplně nejnovější jsou dosud nepublikované písničky I Am Your Man a Thank You.

Dvojdisková edice bude obsahovat navíc filmové skladby ze známých soundtracků, hitové remixy a zcela nový live track, což je medley (směsice) hitů z posledního Sealova alba.

Na něm se Seal úplně vzdal taneční škatulky a pokusil se reinterpretovat klasické soulové skladby, některé téměř padesát let staré.

Naprosto neomylně vybral vkusný, nadčasový a hitový materiál - A Change Is Gonna Come od Sama Cooka, I've Been Loving You Too Long Otise Reddinga, It' s Alright Curtise Mayfielda a nebo If You Dont Know Me By Now (původně zpíval Harold Melvin, později převzal a proslavil Simply Red).

Reklama

Výběr článků

Načítám