Hlavní obsah

V čele taneční Transmission vystoupí Markus Schulz a Sander van Doorn

Novinky, Jakub Kynčl

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Druhá největší pravidelná halová akce v Čechách s názvem Transmission do ČR přiveze i letos řádku osobností tranceové hudby. Akci, kterou v loňském roce navštívilo 13 000 lidí, budou jednoznačně dominovat Němec Markus Schulz a Holanďan Sander van Doorn, který české publikum už letos oslovil na červnové Sensation.

Článek

Letošní podtitul akce zní Ancient Mysteries a do Prahy přiveze v sobotu 14. listopadu vyjma mnoha interpretů i velkou vizuální show. Hlavním šlágrem bude jednoznačně DJ Markus Schulz. Původem Němec, který se  jako malý přestěhoval do USA, kde začal pracovat na svých DJských schopnostech. Schulz má aktuálně na svém kontě, včetně kompilací, 8 alb, z toho momentálně čerstvé je jeho třetí autorské album Dakota, a videoklip ke skladbě Do You Dream.

Druhým headlinerem bude Sander van Doorn z Holandska, který naposledy do Prahy zavítal v červnu a domácí publikum nadchl na vyprodané Sensation. Spolupracuje s takovými skupinami jako jsou Depeche Mode nebo skupina The Killers. Na svých vystoupeních kombinuje tranceové, technové, houseové a elektro elementy.

Svoji premiéru na Transmission má před sebou i další Holanďan Menno de Jong, který už má za sebou vystoupení na akcích jako jsou Creamfields, Trance Energy, Sensation White, Amnesia Ibiza, Love Parade, či WMC v Miami.

Svůj loňský úspěch s živým vystoupením zkusí zopakovat italský producent Giuseppe Ottaviani. Českou premiéru pak bude mít Angličan Gareth Emery a šestici hudebníků uzavře holandský DJ a producent San, který naposled vydal kompilaci z české akce Sensation s názvem White Eyes.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám