Hlavní obsah

Koncert ex-zpěvačky Morcheeby se přesouvá do Roxy

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Koncert britské zpěvačky Skye, bývalé frontwoman Morcheeby, se přesouvá ze 7. listopadu z Incheba Areny na 8. listopadu do pražského Roxy.

Článek

Cena vstupenek se nemění, dosud zakoupené vstupenky zůstávají v platnosti. Pokud se někomu nehodí nový termín, pořadatel slíbil, že dostane zpět peníze včetně poplatku sítě v místě zakoupení.

Skye se proslavila s britskou elektronickou skupinou Morcheeba v 90. letech. Pak ji opustila a v roce 2006 přišla se sólovým albem Mind How You Go, které se domovské Morcheebě stylově vzdálilo. Místo zvukového experimentátorství či funky rytmů přišla s vyklidněnou meditativní náladou a odlehčenými aranžemi.

Vše se podřídilo melancholickému zpěvu, místo zbylo jen na akustickou kytaru, klávesy a smyčce. Hitem desky byla především pomalá skladba Solitary a v rádiu hraná Love Show.

Vzpomene i na Morcheebu

Zpěvačka se ale minulosti s Morcheebou nezříká a na koncertech ráda přidá i hlavní hity z této éry. Možná si fanoušci budu moci zanotovat i Over and Over, Big Calm a Rome Wasn´t Build in a Day.

V České republice Skye vystoupila několikrát, naposledy v roce 2007 okouzlila diváky na Sázavafestu. V současnosti pracuje na novém materiálu a na internet už v květnu pustila písničku Not Broken. Kdy se fanoušci dočkají celé desky, není jisté.

Vstupenky jsou v prodeji v sítích Ticketpro a Ticketstream za 660 Kč včetně poplatku.

Reklama

Výběr článků

Načítám