Hlavní obsah

Film 2Bobule pomůže nemocným. Kdo se přidá, tomu zazpívá Korn

Tři týdny nás dělí od premiéry filmu 2Bobule. Tvůrci se ale netradičně s předstihem rozhodli umožnit divákům nahlédnout do zákulisí natáčení. Ekluzivní záběry z přípravy filmu jsou ke zhlédnutí na www.stream.cz/usmevprozivot.

Článek

Film o filmu vznikl v podstatě na podporu charitativního projektu Úsměv pro život. Cílem spolupráce je především zvýšit návštěvnost webových stránek projektu, kde lze pomocí finančního ocenění úsměvů hlavních protagonistů Bobulí a návštěvníků webu podpořit činnost zdravotních klaunů.

Tvůrci filmu se rozhodli poněkud porušit obvyklý stereotyp uvádění dokumentu o natáčení. „Obvykle se making of uvádí v televizi někdy odpoledne kolem premiéry. My ale film o filmu uvedeme v trochu větším předstihu a na internetu“, říká producent filmu Tomáš Vican. „Oproti jedničce přibylo akčních scén. Zatímco v prvním díle kluci skákali s kachnou jen přes přejezd, ve dvojce už proskakují billboardem“, doplňuje vesele druhý z producentského dua Adam Dvořák. Z těchto důvodů by mohl být pro diváky tentokrát film o filmu atraktivnější než obvykle. Jelikož herci i tvůrci filmu již před časem vyjádřili podporu charitativní akci Úsměv pro život, premiéra filmu o filmu bude uveřejněna právě na stránkách tohoto projektu.

„Chceme maximálně podpořit tuto charitativní aktivitu. Herci se sami spontánně zapojili a přislíbili, že věnují nejštědřejším dárcům neopakovatelné zážitky. Jirka Korn jim zazpívá do telefonu, s Kryštofem Hádkem půjdou na Bohemku, Terezka Voříšková jim upeče svůj první dort v životě, Lukáš Langmajer daruje nejoblíbenějšího angličáka ze své sbírky z dětství nebo třeba přímo do jejich schránky přinese listonoš pozdrav napsaný Lubomírem Lipským. Za producenty poskytujeme Úsměvu pro život maximum exkluzívních videomateriálů, abychom co nejvíce zatraktivnili portál, přes který lze darovat peníze na dobrou věc. Poté, co měl na internetu premiéru videoklip titulní písně filmu od skupiny Kryštof, odbude si tam premiéru také film o filmu“, doplňuje Vican.

Radost do nemocnic

Projekt Úsměv pro život si klade za cíl přinést úsměvy a radost do prostředí nemocnic. I váš úsměv může přispět k tomu, aby zdravotní klauni svou činností i v budoucnu dodávali sílu a pomáhali pacientům překonat jejich boj s nemocemi. Podrobné informace jak pomoci naleznete na www.usmevprozivot.cz.

Film 2Bobule a zároveň projekt Úsměv pro život podporuje také internetový vyhledávač Seznam.cz, zpravodajský server Novinky.cz a video server Stream.cz. Na těchto oblíbených místech českého internetu budou uživatele oslovovat bannery se vstupem na stránku www.usmevprozivot.cz.  Všichni ti, které baví internet, mohou přispět „svou troškou do mlýna“. Stačí přidat svůj vlastní úsměv nebo zaslat peníze konkrétnímu úsměvu na této stránce.

Reklama

Výběr článků

Načítám