Hlavní obsah

R Kelly dokončí chystané Jacksonovo album

Novinky, rei

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Los Angeles

Hvězda r&b R Kelly plánuje dokončit album, které začal nahrávat s Michaelem Jacksonem, než další práci překazila smrt krále popu. Uvedl to britský list The Guardian.

Foto: ČTK

R Kelly

Článek

R Kelly tvrdí, že s Jacksonem už dokončil několik nahrávek. „Michaelovi se líbilo, když jsem se snažil písně zpívat jako on. Nahrál jsem pro něj pět věcí,“ uvedl.

Jackson dlouho pracoval na novém albu, které ho mělo dostat znovu na výsluní. Pomáhali mu s ním producenti a autoři Akon, Will.I.Am a Ne-Yo. Nahrávky vzniklé ve studiu v Kellyho domě měly zřejmě být součástí alba.

„O jeho novém albu jsme mluvívali po telefonu. Měl jsem dokončit, co na čem Michael v tu dobu pracoval,“ doplnil Kelly.

Ačkoliv zůstává osud nedokončených Jacksonových nahrávek nejasný, Kelly je odhodlán dokončit, co začal. Zpěvák napsal také Jacksonův hit z roku 1995 You Are Not Alone, který se ale nesmí hrát v Belgii. Před dvěma lety odvolací soud v Bruselu uznal, že melodie je plagiátem nikdy nevydané písně od Eddyho a Danny Van Passelových If We Can Start All Over.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám