Hlavní obsah

Jana Kirschner rozjásala Lucerna Music Bar

Právo, ČTK, Jaroslav Špulák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Slovenská zpěvačka Jana Kirschner se v neděli večer po pěti letech představila na samostatném koncertu v Praze. Při vystoupení ve zcela zaplněném Lucerna Music Baru zazněly její nejúspěšnější písně, novinky i skladby z anglicky zpívaného alba Shine. Jako host koncertu vystoupil Tomáš Klus.

Foto: Petr Horník, Právo

Jana Kirschner

Článek

Kirschner přišla po půl desáté a okamžitě se svou kapelou zaujala pozornost úvodní písní Little Sister a do country laděnou skladbou Shine.

„Budu zpívat také slovenské písně,“ oznámila poté a odpovědí jí byl bouřlivý potlesk. Ten ještě nabyl na síle, když začala předehra skladby Okolo nás, kterou označila za svou „srdcovku“.

„Vystoupení v Praze pro mě byl asi nejhlavnější koncert prázdnin. Hráli jsme na mnoha festivalech, ale v Praze jsem se dlouho nepředstavila a byla jsem i trochu nervózní,“ řekla Právu Kirschner, která do programu zařadila také skladbu Vidoucí ale neviděná z projektu Michala Horáčka a Petra Hapky Strážce plamene.

Momentálně pracuje na novém albu. „Mělo by vyjít do konce letošního roku. Hudba je hotová, texty jsou napsané, a tím pádem nám už jen zbývá album nahrát. V textech je hodně slovenské melancholie. Jsou tam i texty o lásce, ale je to takové dospělejší. Jednu písničku bych chtěla nazpívat s Richardem Müllerem,“ prozradila zpěvačka Právu.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám