Hlavní obsah

Tipy na víkendové festivaly

Právo, Jaroslav Špulák

O víkendu pokračuje hudební festivalové léto. Od čtvrtka se hraje v Malé Skále u Turnova, kde probíhá Benátská noc, a na programu jsou mj. Guano Apes, Tarja Turunen nebo Midge Ure. Akce potrvá do neděle.

Článek

Studnice Fest se odehraje 24. 7. a 25. 7. v Hlinsku. V areálu Cihelka se 7. ročníku zúčastní němečtí Green Frog Feet i naši Sunshine, Airfare, Tleskač, Fast Food Orchestra nebo Skyline. Dvoudenní vstupenka stojí 350 Kč. V Hrachovci u Valašského Meziříčí se uskuteční dvoudenní Hrachovka Music Festival.

Přijedou britští Zion Train a Aphrodite And MC Junior Red, slovenští Horkýže slíže, Němci Jerx a Green Frog Feet i naši Skyline, UDG, Ewa Farna, Jaksi taksi a další. Lístek stojí 450 Kč a začíná se dnes v 15 hodin.

Putovní přehlídka České hrady. cz pokračuje ode dneška do soboty na Švihově. Program je na všech místech podobný, takže nebudou chybět Monkey Business, Divokej Bill, Čechomor, Chinaski, Wohnout a další. Vstupné je 350 Kč a dnes v 19.30 začne akci Jiří Schmitzer.

Festival Potutelnej hudební cirkus se odehraje zítra od 13 h. v Černošicích u Prahy. Představí se Carlo Marx, Petr Bublák a spol., Petr Baťa, Padede aj. V Plumlově na Prostějovsku je nachystána dvoudenní Keltská noc, v Lipně nad Vltavou pak sobotní Český rodinný festival 2009.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám