Hlavní obsah

Ozzy se rozloučil s kytaristou

Právo, Jaroslav Špulák

Po dvaadvaceti letech plodné spolupráce se britský zpěvák Ozzy Osbourne umělecky rozešel se svým dosavadním kytaristou Zakkem Wyldem. Rozloučení udělal však po svém: neinformoval ho o tom. Přitom před několika týdny to byl právě Wylde, jenž světu oznamoval, že pracuje s Ozzym na nové desce, která vyjde v roce 2010.

Článek

„Začali jsme už makat. V dubnu bychom chtěli jít do studia, abychom připravili ještě několik skladeb, a deska bude hotová. Pak nastoupí Ozzy a nazpívá své party,“ řekl Wylde na začátku letošního roku.

V rozhovoru pro časopis Classic Rock ovšem nyní Ozzy Osbourne prozradil, že o spolupráci na své albové novince požádal Johna 5 (vl. jménem Johna Williama Loweryho), člena skupiny Roba Zombieho a bývalého kytaristu formace Marilyn Manson.

„Všichni mi už dlouho říkali, abych začal dělat s Johnem 5. Zakk má svou skupinu Black Label Society a já měl v poslední době pocit, že má alba znějí jako alba téhle kapely. Prostě nastal čas na změnu, i když mezi mnou a Zakkem je všechno v pořádku,“ hlásá Osbourne.

Wylde byl rozhovorem zaskočen a na serveru Twitter napsal, že žádné informace o této změně nemá a nic o ní neslyšel.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám