Hlavní obsah

Zpěvačka Anastacia: Snad to mámu se mnou bude bavit

Právo, Šárka Hellerová

Americká zpěvačka Anastacia vystoupí ve čtvrtek v pražské Tesla Aréně. Součástí koncertu bude i duet s její matkou Diane Hurleyovou. Ta působí jako muzikálová herečka na Broadwayi.

Článek

Jak vás zatím publikum na vašem aktuálním turné přijímá?

Zdá se, že je spokojené. Myslím, že se nám podařilo udělat dobrý koncertní set. Lidem se ta hudba evidentně líbí, kapela je bez problémů. Dá se říct, že lidé na tomto turné reagují opravdu velmi pozitivně.

Máte čas navštěvovat města, ve kterých vystupujete?

Bohužel obvykle ne. Většinu času se starám o svůj hlas. Ujistit se, že jsem před koncertem v dobré hlasové formě, je ta nejdůležitější věc.

Jak tedy váš den na turné vypadá?

To se může velmi lišit. Například dnes jsem na místo koncertu jela z hotelu dvě hodiny autobusem. Pak se zabývám takovými praktickými věcmi. Například když prší a nemůžu si vzít připravený bílý kostým, tak si musím vybrat jiný. Většinou je hned po příjezdu do haly zvuková zkouška. Také si udělám make-up. Potom si nechám zvlnit vlasy, na což je ideální čas, kdy občas poskytuji rozhovory. Těsně před koncertem si povídám s lidmi v šatně. Nejsem nervózní a neposlouchám žádnou hudbu. Pak už je čas začít.

Nedávno jste pochválila hlas zpěvačky Leony Lewis. Jaké další ženské hlasy se vám líbí?

Myslím si, že hlas Lady GaGa je daleko lepší, než může její hudba odhalit. Má krásný hlas, který bohužel ve svém zpěvu plně nevyužije. Každopádně je to velmi zajímavá postava. A z těch nejnovějších nesmím zapomenout na Amy Winehouse.

V Praze budete zpívat se svou matkou Diane Hurleyovou. Jste z toho nervózní?

Ještě nevím, jaké to bude, premiéra našeho výstupu byla nedávno v Itálii. V Praze už to snad budeme mít natrénované. Pokud tam se mnou bude na pódiu, bude to znamenat, že jsem ji nezabila. Snad to bude bavit i ji se mnou.

Měla jste v poslední době nějaký silný umělecký zážitek?

Často a ráda chodím do kina a v posledním roce mě zaujalo hodně filmů. Ale na to, abych si pamatovala jejich názvy, mám manžela. Pamatuji si, že se mi líbil film Revolutionary Road. A z koncertů Prince. Ten nezklame, i kdyby zpíval jen minutu. Je velmi charismatický a má dynamickou kapelu.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám