Hlavní obsah

Megakoncert hvězd na počest Jacksona zazní prý brzy

Novinky, Stanislav Dvořák

Společnost AEG Live, která chystala sérii koncertů Michaela Jackosona a jeho smrtí přišla o obrovské zisky, vymyslela náhradní show. Má se jednat o All-Star megakoncert na Jacksonovu počest, kde vystoupí řada slavných osobností včetně Michaelovy rodiny. Přesné datum a místo zatím neuvedla.

Článek

Podle magazínu NME je pravděpodobné, že pro megakoncert bude použita většina techniky a kostýmů, které byly připraveny pro Jacksona a jeho skupinu. Pořadatel slibuje řadu slavných jmen a Michaelovu rodinu. Konkrétně ale nepotvrdil žádné jméno.

"Představuji si, že by šlo o poctu (Jacksonovi), s rodinou, s vystupujícími bratry a některými sestrami, ale i s hvězdami, které Michaela milovaly a které ovlivnil," popsal Randy Phillips, prezident AEG Live.

Phillips dodal, že v současnosti to projednávají s Jacksonovými příbuznými a koncert se bude konat spíše brzy než později.

Společnost AEG Live musí nyní vracet obrovské částky za vstupné na zrušené Jacksonovy koncerty. I když to oficiálně nepřiznává, musela utrpět značné finanční ztráty, když měsíce připravovala 50 koncertů v obří londýnské O2 Aréně.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám