Hlavní obsah

Bruno vyměkl a vynechá vtipy o Jacksonovi

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Napjatě očekávaný film Bruno od autora Borata Sachy Barona Cohena nebude obsahovat scénu související s Michaelem Jacksonem. Z rozhodnutí společnosti Universal Pictures byla těsně před americkou premiérou vystřižena, aby se krátce po Jacksonově smrti někoho nedotkla.

Foto: Pawel Kopczynski, Reuters

Bruno

Článek

Jacksonovské scény jsou podle novinářů, kteří už film viděli celý, spíše neškodné. Sacha Baron Cohen v roli rakouského homosexuála Bruna zpovídá LaToyu Jacksonovou a žádá jí, jestli by nemohla mluvit vyšším hlasem, aby to znělo jako Jackson. Pak ji ukradne mobil a začne si číst Jacksonovo soukromé číslo.

Režisér Larry Charles a Universal se rozhodli, že bude lepší scénu vystřihnout. Co si o tom myslí sám Bruno, není známo. Je dost pravděpodobné, že cenzurované záběry nakonec budou součástí DVD vydání filmu, až hysterie kolem zpěvákovy smrti utichne.

Takováto ohleduplnost je u filmu nestandardní. Cohen už ve filmu Borat zesměšňoval lidi mnohem hrubším způsobem a prošlo mu to. Producenty zřejmě vystrašila velmi silná celosvětová vlna smutku nad Jacksonovou předčasnou smrtí.

Reklama

Výběr článků

Načítám