Hlavní obsah

Britský herec Jeremy Irons by chtěl režírovat historický film

Právo, Jaroslav Špulák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Trenčianské Teplice

Hostem 17. ročníku Art Film Festu ve slovenských Trenčianských Teplicích byl britský herec Jeremy Irons. Na tiskové konferenci oznámil, že by chtěl příští rok natočit historický film zaznamenávající jedno období britských dějin.

Foto: archiv, Právo

Jeremy Irons

Článek

Podle slovenských internetových médií Irons prohlásil: „Herectví se mi zdá stále méně fascinující. Vždy jsem především rád vyprávěl příběhy, ať už to bylo v divadle nebo před filmovými kamerami. Jak stárnu, role, které dostávám ve filmech, jsou čím dál méně zajímavé a můj instinkt mi říká, že bych měl pokračovat ve vyprávění příběhů, ovšem spíše z pohledu režiséra.“

Jeho nový film se prý bude odehrávat na ostrově, ovšem o obsahu a ději nechtěl hovořit. „Mám pocit, že by se o něm mělo mluvit až tehdy, když bude dokončený, a ne před začátkem natáčení,“ řekl.

Dodal ovšem, že nyní se ujímá přetěžké úlohy producenta a pustí se do shánění potřebných finančních prostředků na realizaci snímku.

Irons během své návštěvy slovenského festivalu připevnil mosaznou tabulku se svým jménem na nový Most slávy v Lázeňském parku v Trenčianských Teplicích.

Reklama

Výběr článků

Načítám