Hlavní obsah

Bruno ohlásil nejdůležitější film s rakouským gayem od Terminátora 2

Novinky, Stanislav Dvořák

Na internetu krouží oficiální trailer k novému filmu Sachy Barona Cohena Bruno (někdy psaný jako Brüno) a zahraniční servery snímek popisují všemi možnými přívlastky. Shodují se ale v jednom - není nudný. Sám Bruno alias Borat ho v Londýně uvedl jako "nejdůležitější film s rakouským gayem od Terminátora 2."

Článek

Cohen zvolil stejnou metodu jako u Borata a před kamerou zesměšňuje skutečné lidi, kteří netuší, že se nedobrovolně stali herci v jeho komedii. Podle BBC je ve filmu vidět, že až "heroicky" hazardoval, když provokoval svým oblečením a chováním na blízkém východě nebo v americkém Arkansasu. Tam po něm házeli kovové židle, protože si mysleli, že je homosexuál.

Bruno si opět utahuje z předsudků a čím dál tím více také z médií a z celebrit, jako je Schwarzenegger či Madonna. V traileru se např. svěřuje, že své nové africké dítě vyměnil za přehrávač I-Pod a americkým vojákům předvádí uniformu podle Dolce and Gabbana.

Na předpremiéru v Londýně dorazil v parodii na tradiční uniformu stráží královského paláce za hudebního doprovodu ve formě motivu z disko hitu I Will Survive.

Podle BBC jde Bruno ještě dále než ve filmu Borat. Některým konzervativcům asi bude připadat, že překračuje hranice nechutnosti, varováni jsou zejména diváci, kteří jsou citlivější na nahá mužská těla. "Není to film pro každého... ale pro někoho bude strašně legrační," uzavírá BBC.

V českých kinech by měl Bruno být 6. srpna.

Reklama

Výběr článků

Načítám