Hlavní obsah

Rodriguez povolal "Arnieho" proti Predátorům, ten dělá mrtvého brouka

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Robert Rodriguez nedávno oficiálně potvrdil internetové klepy, že natočí nového Predátora, přesněji řečeno Predátory (oficiální název Predators) a žadoní, aby se do jeho dlouho připravovaného projektu zapojil i guvernér Arnold Schwarzenegger. Ten mu neodpověděl tak, ani onak.

Foto: Phil McCarten, Reuters

Kalifornský guvernér Arnold Schwarzenegger

Článek

Robert Rodriguez už v devadesátých letech obíhal producenty se scénářem, v němž se svalnatý Dutch, ověšený různými palnými zbraněmi, dostal do původního světa Predátorů. Tehdy ale neuspěl, což se dalo pochopit vzhledem k tomu, jak dopadl nudný propadák nazvaný Predator 2.

Server Slashfilm má informace o tom, že Rodriguez do filmu zapojil postavu majora Alana “Dutche” Schaefera, kterého hrál Schwarzenegger, takže by nešlo o úplně nový příběh, ale tak trochu o pokračování. Nebyl by hlavní postavou, ale zůstal by důležitou součástí příběhu. Aktuální film může být proti původnímu scénáři dost pozměněný.

Nezájem Arnolda Schwarzeneggera o roli může srazit šance filmu na úspěch k zemi. Přesto je už ohlášena premiéra na červenec 2010.

Podobný problém řešil i režisér McG ve čtvrtém dílu Terminátora, který právě vstoupil do českých kin. Neměl dobré recenze a nestal se ani v Americe nejnavštěvovanějším filmem. V nepříliš podařeném snímku nalepili pomocí digitální technologie obličej Schwarzeneggera na jiného herce, což je na první pohled poznat. Výsledek vypadá jako postava z počítačové hry.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám