Hlavní obsah

Pořad Primy Ano, šéfe! míří na Znojemský hrozen

– Znojmo
Právo, Jana Perglerová

Tři díly úspěšného pořadu TV Prima Ano, šéfe! s drsným kuchařem Zdeňkem Pohlreichem budou soutěžit s dalšími zhruba sto snímky na letošním 11. ročníku mezinárodního festivalu televizních a rozhlasových pořadů o gastronomii Znojemský hrozen, který se koná ve zmíněném jihomoravském městě od 15. do 19. září.

Foto: Novinky

Zdeněk Pohlreich na návštěvě jedné z restaurací.

Článek

Festival, jenž má tři soutěžní sekce – rozhlasovou, televizní a reklamních spotů, je mezi návštěvníky oblíben i kvůli bohaté nabídce doprovodných programů. Letos se, jako již tradičně, uskuteční sommelierská soutěž juniorů. Tato akce, která je mezi odborníky vysoce ceněna, proběhne nově v prostorách Louckého kláštera. Chybět nebude ani barmanská soutěž a show Flaitrix.

Národní speciality a dobroty zemí představí tento rok Turecko a Rumunsko. Veřejnost může také ochutnat na Masarykově náměstí ve Znojmě klasická česká jídla, ryby a vína naší země a regionální speciality Slovácka. Určitě tam poteče slivovička a budou se podávat nadýchané moravské koláčky.

Z kulturních akcí festivalu, jehož je Právo mediálním partnerem, se diváci mohou těšit na koncert houslového virtuoza Václava Hudečka. Děti a potěr z mateřských školek z celé republiky již v těchto dnech malují kresby do své oblíbené kreslířské soutěž Plný talíř malování.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám