Hlavní obsah

Votvírák bude letos popový

Právo, Jaroslav Špulák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Hudební přehlídka Votvírák, která se odbude 12. až 14. června na letišti v Milovicích, bude letos více zacílena na tuzemský pop. Zatímco v loňském roce měla spíše rockový charakter, letošními hvězdami budou Lucie Bílá, Michal David nebo skupina Lunetic. Na čtvrteční tiskové konferenci v pražském Palladiu to řekl Artur Kaiser, ředitel festivalu.

Článek

Vstup na Votvírák bude tradičně zdarma. Pořadatelé ovšem budou návštěvníky opatřovat páskami potištěnými různými hudebními tématy, to aby měli přehled o počtu návštěvníků.

„Loni jsme napočítali 112 tisíc lidí a letos bych byl rád, kdyby přišlo zase kolem sta tisíc diváků. To by mě potěšilo,“ řekl Kaiser.

Příchozí budou mít možnost koupit si v areálu až o osmdesát procent zlevněné vstupenky na další různé festivaly a koncerty. „K dispozici bude asi 700 kusů. Každý divák si může koupit maximálně tři vstupenky. Nezačnou se prodávat hned v pátek po otevření areálu, ale necháme lidem dvě hodinky na aklimatizaci a potom speciální stánek se zlevněnými lístky otevřeme,“ vysvětlil Kaiser.

Kapely ještě mají šanci

Na letošním třetím Votvíráku se vedle výše uvedených popových hvězd dále představí Iva Frühlingová, Monkey Business, UDG, Wohnout, Sto zvířat, Doga, Žlutej pes, Buty a další.

Na letošním třetím Votvíráku se vedle výše uvedených popových hvězd dále představí Iva Frühlingová, Monkey Business, UDG, Wohnout, Sto zvířat, Doga, Žlutej pes, Buty a další. Pořadatelé uvedli, že v následujících 48 hodinách přiberou ještě pět dalších kapel, které vyberou z těch, jež se do té doby přihlásí na mailovou adresu festival.votvirak@seznam.cz. Zaslat by kromě povídání o sobě měly hlavně své demosnímky.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám