Hlavní obsah

V Táboře začne v pátek léto velkých festivalů

Právo, jaš

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Na letišti Aeroklubu v Táboře začne v pátek ve 14.50 hodin Planet Festival. Hudební přehlídka otevře letošní sezónu velkých festivalů, jež nabízí zvučná jména i pozoruhodné akce. V Táboře se představí současné britské hvězdy Klaxons a White Lies.

Článek

Na dvoudenní akci vystoupí rovněž další Britové Baddies a Orbital, Švédové Peter Bjorn And John, Australané Pendulum a Loonaloop či naši Sunflower Caravan, Gaia Mesiah, The Prostitutes, UDG, Tata Bojs, Sunshine, The Chancers a další. Vstupenka na místě bude stát 990 Kč, v předprodeji je nyní o 100 Kč levnější.

O víkendu proběhnou i další přehlídky. Na Okoři nedaleko Prahy se na festivalu Okoř se šťávou v sobotu od 12 hodin představí Michal Pavlíček, Kamil Střihavka, No Name, Monkey Business, Sto zvířat a další. Na hřišti v Úvalech u Prahy začne v sobotu ve 13 hodin Ouvalskej bigbít. na dvou scénách zahrají Divokej Bill, Sunshine, Wohnout, Clou, Skyline, Žlutý pes, Rybičky 48 a další.

Reklama

Výběr článků

Načítám