Hlavní obsah

Amy Winehousová zapomněla na koncert s Jacksonem i desku Quincyho Jonese

Novinky, Stanislav Dvořák

Neobyčejně talentovaná britská zpěvačka Amy Winehousová pokračuje ve své sebedestruktivní jízdě. O spolupráci ji žádají největší osobnosti hudebního světa včetně Quincyho Jonese (produkoval např. desky Michaela Jacksona), ale zpěvačka je podle britských médií prakticky neustále opilá nebo zdrogovaná, případně leží v nemocnici. Nyní ji vyřadili i z desky točené k poctě Quincymu Jonesovi, protože se rok neozvala.

Foto: Mike Blake , Reuters

Amy Winehouseová

Článek

Slavný producent Jones Winehousovou osobně pozval ke spolupráci na desce, na níž má zpívat mnoho hvězd, nakonec ji ale musel z tracklistu vyřadit, protože po počátečním nadšení čekali přes rok na to, až konečně dodá finální verzi písničky.

"Ta nahrávka není hotová a ona tu prostě není," postěžoval si Mark Ronson, který s ní měl natáčet.

Celý projekt předpokládal i megakoncert, na kterém by se Winehousová setkala na pódiu s Michalem Jacksonem, Jonesovým nejslavnějším "koněm". Jackson je ale podle zpráv některých zahraničních médií také nevypočitatelný a možná těžce nemocný, a tak se neví, kolik koncertů zvládne.

To, co už máme, zní dobře...

"Quincy Jones je jeden z nejrespektovanějších lidí v hudebním průmyslu a pro Amy to byla čest, že ji požádal o spolupráci. Ignorovat ho je obrovská chyba. A frustrující na tom je, že to, co už z písničky máme, zní opravdu dobře, ale vypadá to, že to nikdy nikdo neuslyší," sdělil zdroj listu The Mirror.

Zpěvačka minulý týden zase skončila v nemocnici a koncert, který se měl konat 31. května v Londýně, byl odvolán. Je to už několikáté zrušené vystoupení. V minulosti Winehousová přišla opilá i do jednoho televizního pořadu.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám