Hlavní obsah

Macháček s Migem na DVD

Novinky, Stanislav Dvořák

Na DVD vyjde 22. května záznam z vynikajícího vystoupení skupiny známého herce Jiřího Macháčka Mig 21 a třicetičlenného Lelek Orchestru. Na CD už dříve slavil úspěchy, s obrazem to bude jistě ještě "výživnější".

Foto: Archív, Právo

Jiří Macháček ze skupiny Mig 21

Článek

"Koncert je doplněn i krátkým dokumentem Jak se to dělalo, verzí karaoke, ale i anglickými titulky. Premiérové DVD se na novinových stáncích objeví přesně 22. května," sdělila mluvčí skupiny Johana Turnerová.

DVD zachytilo unikátní spolupráci skupiny s velkým orchestrem, schopným hrát klasickou hudbu. Jejich spojení nebylo samoúčelné nebo kýčovité, Lelek hraje kreativně, ulítle a starší migovské písničky vtipně obohacuje. Paroduje dechovku či jazzový big band a samozřejmě ho doplňuje a vylepšuje i komický talent frontmana Jiřího Macháčka.

Den vydání DVD je i dnem začátku podpory ekologických aktivit. V návaznosti na loňské Velké ekologické turné skupina podpoří velkou informativní kampaň o třídění a recyklaci odpadů. To také dokládá slogan na obalu DVD „Třídění je sexy… a navíc to nic nestojí“ spojený s projektem www.jaktridit.cz.

Reklama

Výběr článků

Načítám