Hlavní obsah

Duo Eva a Vašek zrušilo dva ze tří koncertů pod Řípem

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Pěvecké duo Eva a Vašek zrušilo dva ze tří plánovaných koncertů pod Řípem. Dvojice zahraje pod širým nebem jen v sobotu 30. května, ačkoliv původně plánovala tři obří koncerty. Lidé, kteří si lístky koupili na pátek a neděli, mohou přijít v sobotu. Zájem o lístky nebyl tak velký, jak organizátoři čekali.

Foto: Martin Štěrba, ČTK

Pěvecké duo Eva a Vašek

Článek

V oběhu bylo původně 50 000 lístků. Lidé měli největší zájem právě o sobotu. Obří koncert potrvá čtyři hodiny. Akci chystá agentura 6P spolu s producentem a bavičem Petrem Novotným, Plánovali na ni vypravit spoustu autobusů z různých míst ČR, uvažovali i o letadle z Ostravy.

Na sobotní koncert mělo podle organizátorů přijít 35 000 lidí, nyní tvrdí, že navýší kapacitu, aby se vešli i lidé z pátku a neděle. Jeden lístek na koncert stojí 250 korun.

Eva Dvořáčková a Václav Ševčík původně chtěli ve třech po sobě jdoucích dnech vystoupit se stejným programem. Chtěli zazpívat své největší hity a společně si zahrát s hosty. Pozvali vedle Jana Nedvěda také dechovou kapelu Moravanka, umělecký soubor Ondráš, Richarda Adama, Josefa Zímu, devadesátiletého Stanislava Procházku i několik hostů ze zahraničí. Počet účinkujících zůstává podle mluvčího organizátorů Petra Senze v platnosti.

Duo Eva a Vašek má cílovou skupinu především ve starší generaci. Letos dvojice slaví 20 let existence. 

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám