Hlavní obsah

Po nárazu auta do zábradlí zemřela žena

Právo, Aleš Fuksa

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Aktualizováno

Jeden lidský život si v neděli před třetí hodinou ranní vyžádala tragická nehoda osobního auta značky Nissan Almera na hlavním silničním tahu I/49. Policie původně informovala o dvou mrtvých, údaje pak zpětně upravila. Dvaadvacetiletý řidič v Želechovicích nad Dřevnicí na Zlínsku čelně narazil do železného zábradlí mostu a chodníku při hlavní světelné křižovatce.

Článek

Podle operačního důstojníka Policie ČR ve Zlíně nebyl příčinou nehody alkohol. Zároveň dodal, že případ je stále v šetření.

„Nárazem došlo k velmi těžkému zranění osmatřicetileté spolujezdkyně na zadním sedadle, a také ke zranění a zaklínění řidiče,“ uvedl k případu mluvčí krajských hasičů Ivo Mitáček.

Foto: HZS ZK

Žena slovenské národnosti podle záchranářů utrpěla mimořádně těžké zranění hlavy, kterému podlehla na místě. Mladší muž je v nemocnici hospitalizován s lehkým zraněním. "Spolujezdkyni jsme vyprošťovali ze zadních sedadel. Vzápětí hasiči zahájili vyprošťovací práce u zraněného a zaklíněného mladého řidiče. Po odstřižení zadních dveří byla pomocí hydraulických tyčí roztažena zdeformovaná přední část, která muži sevřela nohy,“ přiblížil Mitáček.

Profesionální hasiči byli u místa tragédie se svým vozem za tři minuty od ohlášení nehody. Havárie na tři hodiny omezila provoz na hlavním silničním tahu ze Zlína do Vizovic na tři hodiny.

Související témata:

Výběr článků

Načítám