Hlavní obsah

Cizinec po vyhození z baru brutálně napadl dvě sedící ženy

Brutální napadení dvou žen vyšetřují policisté v Brandýse nad Labem na Praze-východ. Pětadvacetiletý cizinec tam poté, co ho vyhodili z baru, bezdůvodně napadl dvě sedící ženy. Policisté ho zadrželi nedaleko od místa napadení i s kumpánem. Oba měli falešné doklady.

Foto: Ondřej Kořínek, Novinky

Ilustrační foto

Článek

Oba muže vyhodila obsluha baru krátce po úterní půlnoci v ulici F. X. Procházky kvůli neslušnému chování. Když dvojice opustila bar, narazila na dvě mladé ženy sedící na obrubníku.

„Jeden z nich pak bez jakéhokoliv varování a příčiny zaútočil na obě ženy. Kopal je do hlavy a dalších částí těla. Policisté po příjezdu na místě nalezli zraněné a silně otřesené ženy ležící na chodníku,“ informovala mluvčí policie Eva Kropáčová.

Hlídka jim poskytla první pomoc a informovala kolegy s tím, že útočníci odjeli taxíkem. Policistům se podařilo zjistit, že je o chvíli později viděli na pumpě, kde je také zadrželi.

Policisté u agresorů našli falešné rumunské pasy. Pětadvacetiletého útočníka se nakonec podařilo identifikovat, druhý byl převezen na cizineckou policii, poněvadž jeho totožnost se zjistit nepodařilo.

„Pětadvacetiletého útočníka policisté obvinili z trestného činu výtržnictví a ublížení na zdraví ve stadiu pokusu, za což mu v případě odsouzení hrozí trest odnětí svobody v délce až tří let,“ uzavřela Kropáčová.

Reklama

Výběr článků

Načítám