Hlavní obsah

Hazardér objel na přejezdu kolonu i závory, natočil ho pohotový řidič

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Trutnov

Hazardéra na železničním přejezdu na Trutnovsku natočil na začátku dubna pohotový řidič a jeho chování nahlásil policii. Silniční pirát si nic nedělal z červených světel a závor a jednoduše je objel. Policistům se ho podařilo vypátrat a nyní mu hrozí pokuta.

BEZ KOMENTÁŘE: Hazardér objel kolonu i závoryVideo: Policie ČR

 
Článek

Řidič Fordu Mondeo, jak vyplývá ze záznamu, nejprve v klidu předjel kolonu aut, která čekala před přejezdem, pak prokličkoval mezi závorami a zmizel na druhé straně.

Nevěděl však, že ho natáčí řidič stojící v koloně, který následně video z přejezdu mezi obcemi Horní Dehtov a Lipnicí poslal policii.

„I přes to, že dopravní policisté nejprve neznali ze záznamu číslo registrační značky fordu, důkladným šetření jej zjistili a poté ztotožnili i přestupce,“ sdělila v pátek mluvčí policie Šárka Pižlová.

Třiapadesátiletý muž se k šokujícímu chování přiznal a nyní je s ním vedeno správní řízení. Hrozí mu pokuta až pět tisíc korun a zákaz řízení až na půl roku.

V posledních měsících se v médiích objevilo několik případů, kdy kamióny nerespektovaly zákaz vjezdu na přejezd. Naposledy policie informovala o případu z jihu Moravy, kde řidič na poslední chvíli prorazil závory před jedoucím vlakem. [celá zpráva]

BEZ KOMENTÁŘE: Svědek natočil kamión uvízlý na přejezduVideo: Policie ČR

Reklama

Výběr článků

Načítám