Hlavní obsah

Při srážce dvou aut a dodávky na Jindřichohradecku zemřeli dva lidé

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Jindřichův Hradec
Aktualizováno

Tragickou nehodu vyšetřují od pátečního rána policisté na Jindřichohradecku. Po střetu dvou aut a dodávky u obce Nové Hlíny zemřeli dva lidé. Další dva jsou zraněni.

Foto: HZS Jihočeského kraje

Při nehodě zemřeli dva lidé

Článek

Silnice I/34 mezi Českými Budějovicemi a Jindřichovým Hradcem je v místě nehody, kde zasahují všechny složky integrovaného záchranného systému, uzavřena.

Foto: HZS Jihočeského kraje

Při nehodě zemřeli dva lidé

Tragická havárie se stala po 8:00. Její přesné příčiny policisté zatím vyšetřují. Vůz Peugeot Boxer, který jel ve směru od Českých Budějovic, podle policejního mluvčího Milana Bajcury pravděpodobně nepřizpůsobil rychlost stavu vozovky a kvůli smyku se dostal do protisměru. "Tam se srazil s favoritem a ladou. Nehodu nepřežili dva muži ve Škodě Favorit," řekl Bajcura.

Foto: HZS Jihočeského kraje

Při nehodě zemřeli dva lidé

„V havarovaných vozech hasiči nalezli dvě mrtvé osoby, zranění utrpěly další dvě osoby. Zraněné nebylo třeba vyprošťovat, hasiči asistovali zdravotníkům při jejich ošetření,” uvedla mluvčí hasičů Vendula Matějů.

„Jednadvacetiletý muž z dodávky utrpěl vážné poranění v oblasti dolní a horní končetiny. Po ošetření a stabilizaci stavu byl letecky transportován na traumacentrum Českobudějovické nemocnice. Sem byl také převezen šestapadesátiletý cizinec – řidič z druhého osobního vozidla, který při střetu utrpěl vážné poranění v oblasti dolní končetiny,” doplnila mluvčí záchranářů Petra Kafková.

Reklama

Výběr článků

Načítám