Hlavní obsah

Dva policisté se v autě srazili s autobusem, skončili v nemocnici

Právo, vor

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V nemocnici skončili v pondělí ráno dva policisté, kteří se kolem půl sedmé ráno nedaleko hasičské zbrojnice v Nejdku na Karlovarsku střetli se služebním vozidlem s linkovým autobusem. Policejní řidič se zhmožděným hrudníkem v karlovarské a jeho kolega spolujezdec se závažným poraněním hlavy na Emergency ve fakultní nemocnici v Plzni-Lochotíně.

Foto: Ondřej Kořínek, Novinky

Ilustrační foto

Článek

„Mohu potvrdit, že v pondělí došlo v ranních hodinách v Nejdku k dopravní nehodě mezi osobním automobilem s označením Policie a autobusem,“ uvedla mluvčí karlovarské krajské policie Zuzana Týřová.

„Žádný z pasažérů autobusu naštěstí nebyl zraněn,“ dodala.

„Řidič při nehodě utrpěl pohmožděniny hrudníku a povrchové poranění hlavy a byl převezen na Emergency karlovarské nemocnice,“ uvedla mluvčí karlovarské krajské záchranky Petra Bakurová.

„Jeho spolujezdec byl s vážným poraněním hlavy nejdříve převezen také tam, ale pak na Emergency do lochotínské nemocnice v Plzni. Kvůli špatnému počasí nebylo možné, aby pro něj přiletěl vrtulník záchranné služby,“ konstatovala Bakurová.

„Případ je nadále v šetření,“ poznamenala Týřová. Podle informací Práva případ převzala Generální inspekce bezpečnostních sborů (GIBS).

Reklama

Výběr článků

Načítám