Hlavní obsah

Dívka v zoo na Plzeňsku prostrčila ruku s mobilem do klece s tygrem, šelma ji sekla

Právo, pab

Vyfotit si tygra z co nejmenší vzdálenosti se málem vymstilo asi 16leté dívce. Ta během úterní návštěvy soukromé zoologické zahrady v Plasích na Plzeňsku prostrčila ruku s mobilem skrz mříž přímo do klece s šelmou, která reagovala tak, že se po ní ohnala packou a sekla ji drápy.

Foto: Gary Cameron, Reuters

Ilustrační foto

Článek

Zranění naštěstí nebylo vážné, tržnou ránu na ruce spravilo několik stehů. „Převezli jsme ji na úrazovou ambulanci do plzeňské fakultní nemocnice,“ potvrdila mluvčí krajské záchranné služby Lenka Ptáčková.

Podle zatím prvotního šetření dívka nerespektovala zákaz vstupu a prolezla bezpečnostní zábranou až přímo ke kleci. „Zjišťujeme všechny okolnosti k této události,“ sdělila Martina Kohoutová z Krajského policejního ředitelství v Plzni.

KOMENTÁŘ DNE:

Lyžařské Nagano -  Nedá se nic dělat, dnešní komentář musí být sportovní, protože jedna mladá dáma přepsala lyžařské dějiny země. Čtěte zde >>

Zoopark je součástí minigolfového areálu otevřeného před třemi lety. Každý rok zde přibývají nová zvířata a zvyšuje se i počet  návštěvníků. Podle starosty Zdeňka Hanzlíčka je atrakce z pohledu turistického ruchu velkým přínosem pro obec Plasy.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám